Okuyucular soruyor: Elektrik Abonesi Ne Kadar 2019?

2020 elektrik aboneliği ne kadar?

2020 yılında yapılan zamlar ile birlikte elektrik abonelik ücretleri aşağıdaki gibidir: Mesken için güvence birim bedeli 33 TL/kW, 6 kW için 198 TL, Ticarethane ve Sanayi için güvence birim bedeli 93,7 TL/kW, 9 kW için 843 TL, Tarımsal sulama, aydınlatma ve diğerleri için güvence birim bedeli 44,5 TL/kW.

Enerjisa güvence bedeli ne kadar 2020?

* Güvence bedeli, mesken aboneleri için, en az 5 kW sözleşme gücü üzerinden hesaplanır; böylece ödenmesi gereken güvence bedeli en az 165 TL olur.

Boğaziçi elektrik abonelik ücreti ne kadar?

Elektrik abonelik bedeli Güvence bedeli, sözleşme gücü üzerinden hesaplanan bir değerdir ve kW başına olarak 2021 yılı için meskenlerde 33 TL/kW, ticarethane ve sanayi için 93,7 TL/kW olarak belirlenmiştir. 7

Gediz elektrik abonelik ücretleri ne kadar?

Elektrik abonelik güvence bedeli ortalama meskende için 178,8 TL olarak belirlenmiştir. Bu tutar günümüz KDV değerine göre farklılık gösterebilir. Aboneliğin kesme ve bağlama bedeli işlem başı 33,8 TL’dir. Damga vergisi güvence bedelinin yaklaşık olarak 9,48’i kadardır.

Elektrik aboneliği ne gerekiyor?

Elektrik Aboneliği Nasıl Alınır?

  • Nüfus cüzdanı
  • Mülkiyeti belirten belge (kira kontratı, tapu kaydı, lojman tahsis belgesi vb.)
  • Daireye ait tesisat ya da abone numarası
  • DASK poliçesi veya poliçe numarası ile poliçe sahibinin T.C. kimlik numarası
  • IBAN numarası
You might be interested:  Izmir'de 1 Kw Elektrik Ne Kadar?

Su ve elektrik aboneliği ne kadar?

Bu tutar genellikle aylık su faturalarınıza yansıtılarak ödenir. Su aboneliği başvuru ücreti 2021 yılı için 196,50 TL olarak belirlenmiştir. Tapu veya kira kontratı (NVİ adres kaydı sözleşme yapılacak mülkte ise bu belgelere gerek bulunmamaktadır.)

Enerjisa güvence bedeli nasıl alınır?

Güvence bedeli iade taleplerinizi size en yakın hizmet noktalarımıza gelerek veya 444 4 372 nolu Çağrı Merkezimizi arayarak yapabilirsiniz.

Enerjisa güvence bedeli 2020 kaç taksit?

Talebiniz halinde, güvence bedeli iki eşit taksitte tahsil edilir. Bu durumda görevli tedarik şirketi tarafından kabul edilmesi halinde, güvence bedelinin ilk taksiti de faturaya yansıtılmak suretiyle tahsil edilebilir.

Yeni taşındığım evin elektriği nasıl üzerime geçirebilirim?

Elektrik aboneliği için gerekli belgeler

  1. Eviniz için.
  2. Nüfus cüzdanı
  3. Mülkiyet belirten bir belge (tapu, kira sözleşmesi, lojman tahsis belgesi vb.)
  4. Varsa kullanım yerinin abone ya da tesisat numarası (eski bir fatura)
  5. Kiracılar için,
  6. Zorunlu deprem sigortası (DASK) poliçesi.
  7. Banka hesabınıza ait IBAN.

Elektrik abonelik iptali para iadesi nereden alınır?

Yönetmeliğe göre, sözleşme iptalinden en geç 5 iş günü sonra para iadesi yapılmalıdır. Yani kapatma tarihinden sonra hafta sonları ile birlikte en geç 7 gün içinde güvence bedeli tarafınıza iade edilmelidir. Güvence bedelini hizmet aldığınız şirketin veznelerinden aide alabilirsiniz.

Elektrik aboneliği için nereye başvurulur?

Elektrik aboneliğinizi başlatmak için size en yakın olan şubeye gidebilirsiniz. Ya da (ckbogazici.com.tr) adresi üzerinden online işlemler ile başvuruda bulunabilirsiniz. Başvurunuzun gerçekleşmesinin ardından ekipler evinize gelerek sizden gerekli evrakları ve imzanızı isteyecek.

1 kW elektrik kaç TL 2021 Gediz?

1 KW Kaç TL 2021? Elektrik tedarikçisi değiştirmiş serbest tüketiciler için 1kW elektrik birim fiyatı (iş yerleri için) 0,631474 TL ‘dir. Elektrik tedarikçisini değiştirmemiş ev tüketicileri için 2021 yılı Ağustos 1 kW elektrik fiyatı 0,4743 TL /kWh’dir.

You might be interested:  Okuyucular soruyor: Istanbul Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Nerede?

Izmir elektrik aboneliği için nereye başvurulur?

Dilediğiniz müşteri merkezi için dilediğiniz zamana randevu alabilirsiniz. Randevu, Gediz Elektrik ‘nın internet sitesinden ya da 0 (232) 477 26 00 numaralı çağrı merkezinden alınabilir. Bundan sonra tek yapmanız gereken, belgelerinizi hazırlayıp, randevu zamanında müşteri merkezinde olmaktır.

Elektrik abonelik ücreti peşin mi?

Güvence bedeli taksitle ödenebilir mi? Mesken tüketicileri, güvence bedelini abonelik başvurusunda, makbuz karşılığı peşin olarak öder. Elektrik şirketinin uygulamasına bağlı olarak güvence bedeli, taksite bölünüp faturaya yansıtılabilir ya da kredi kartı ile tahsil edilebilir.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Adblock
detector