Hızlı Cevap: Boğaziçi Elektrik Hangi Bankalarla Anlaşmalı?

Elektrik faturası bankadan ödenir mi?

Elektrik faturaları, PTT Şubelerinden, anlaşmalı banka şubeleri ve anlaşmalı ödeme noktalarından ödenebiliyor.

Boğaziçi elektrik faturası nasıl ödenir?

Kimlik No ve Abone No’nunuzu bilmeniz gerekmektedir.

  1. 444 6 255 numaralı CK Boğaziçi elektrik çağrı merkezini arayarak.
  2. CK Boğaziçi internet sitesinde bulunan online işlem merkezindeki fatura sorgulama uygulamasından.

Kredi kartı ile elektrik faturası ödenir mi?

Elektrik faturası ödemesi tüketicinin tercihine bağlı olarak nakit ya da kredi kartı ile ödenebilir.

Istanbul elektrik faturası ne zaman gelir?

Elektrik faturanız, 25 ila 35 gün arasında oluşturulur ve size ulaştırılır. Size ulaşan faturaların son ödeme tarihleri de, fatura kesilme tarihinin 10 gün sonrası olarak belirlenir ve faturanıza da bu şekilde yansıtılır.

Elektrik faturasını hangi bankalar alıyor?

Tüm banka Şubelerinden ve internet bankacılığından faturalarınızı ödeyebilirsiniz. Şu anda anlaşma kapsamındaki Bankalar,

  • AKBANK.
  • AKTİF BANK.
  • ALTERNATİF BANK.
  • ALBARAKA BANK.
  • BURGAN BANK.
  • DENİZBANK.
  • FİNANS KATILIM BANKASI.
  • FİBABANK.

Ödenmemiş elektrik faturası nereye ödenir?

Bilindiği üzere, elektrik faturaları PTT Şubelerinden, anlaşmalı banka şubeleri ve anlaşmalı ödeme noklarından yapılabiliyor. Peki, geciken elektrik faturası nereye ödenir? Gecikmiş faturalar, tahsilât anlaşması olan tüm bankalar tarafından tahsil edilebiliyor.

You might be interested:  FAQ: Endüstriyel Tasarım Mühendisliği Nasıl?

CK Boğaziçi Elektrik Hesap no nasıl öğrenilir?

CK Enerji Boğaziçi Elektrik müşterileri, kendileri için tanımlanan yeni hesap numaralarını çağrı merkezlerinden ya da 7/24 hizmet veren https://oim.ckbogazici.com.tr/odeme/HesapSorgu adresinden öğrenebiliyor.

Ne kadar elektrik borcum var?

Eğer faturanızı kaybettiyseniz ve SMS ya da eposta ile almıyorsanız elektrik borcunuzu sorgulamak Sözleşme Hesap No gereklidir. Bu numarayı 444 4 372 numaralı Enerjisa çağrı merkezinde borç sorgulamak için kullanabilirsiniz. 7

Güncel güvence bedeli tutarı nedir?

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), güvence bedelini yıllık olarak güncellemektedir. Bu bedel tüm görevli elektrik şirketleri tarafından uygulanmaktadır. EPDK’nın 2021 yılı için belirlemiş olduğu 1 kW başına elektrik güvence bedeli mesken için 37,6 TL, ticarethane için ise 106,9 TL’dir.

Elektrik borcu nasıl ödenir?

Elektrik faturası hangi yollardan ödenebilir?

  1. Elektrik faturası ödeme yerleri ve yöntemleri:
  2. Elektrik şirketinin veznelerinden nakit veya kredi kartı ile.
  3. Anlaşmalı bankalarda gişelerden, ATM’lerden, hesaptan, internet bankacılığı, telefon bankacılığı veya otomatik ödeme ile.

Elektrik faturası kaç fatura ödenmezse kesilir?

Yapılan bu uyarının ardından ikinci faturanın gelmesiyle beraber, ikinci faturada ödenmediği takdirde yetkili kurumlar aboneleri son kez ikaz eder. Yapılan ikazın ardından ikinci faturanın 5 gün içerisinde ödenmemesi halinde abonenin elektriğinin kesileceği belirtilir.

PTT’de elektrik faturası yatırılır mı?

Anlaşmalı elektrik dağıtım şirketleri adına elektrik faturası ödemelerinizi PTT işyerlerinden yapabilirsiniz. Ayrıca Pttmatikler ile posta çeki hesap sahibi müşterilerimizce İnteraktif Posta Çeki Hesabı (İPÇ) sisteminden PTT işyerlerine uğramadan da ödeme yapabilirsiniz.

Elektrik ne kadar sürede açılır?

Elektrik enerjisi, siz sözleşmeyi imzaladıktan sonra, imar alanı içinde iki gün, dışında en geç beş iş günü içinde kullanıma açılır.

Elektrik kesilince ne zaman açılır?

Kesinti durumunda tek çözüm, en kısa sürede görevli elektrik satış şirketine sözleşme için başvurmaktır. Sözleşme yapılır yapılmaz, elektrik tedarikçiniz dağıtım şirketine elektriği yeniden bağlaması için haber verecektir. Elektrik en geç iki iş günü içerisinde açılır.

You might be interested:  Hızlı Cevap: Elektrik Devreleri Nasıl Yapılır?

Elektrik abone ücreti ne kadar 2020?

2020 yılında yapılan zamlar ile birlikte elektrik abonelik ücretleri aşağıdaki gibidir: Mesken için güvence birim bedeli 33 TL/kW, 6 kW için 198 TL, Ticarethane ve Sanayi için güvence birim bedeli 93,7 TL/kW, 9 kW için 843 TL, Tarımsal sulama, aydınlatma ve diğerleri için güvence birim bedeli 44,5 TL/kW.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Adblock
detector