Sık sorulan: Elektrik Faturası Olmadan Nasıl Ödenir?

Elektrik faturası faturasız nasıl ödenir?

Elektrik faturası hangi yollardan ödenebilir?

  1. Elektrik faturası ödeme yerleri ve yöntemleri:
  2. Elektrik şirketinin veznelerinden nakit veya kredi kartı ile.
  3. Anlaşmalı bankalarda gişelerden, ATM’lerden, hesaptan, internet bankacılığı, telefon bankacılığı veya otomatik ödeme ile.

Elektrik faturası internet bankacılığından nasıl ödenir?

Ekranda talep edilen bilgileri girerek İnternet Bankacılığı hizmetine giriş yapın. Soldaki menüden “Ödemeler > Fatura > Anında Fatura Ödeme ” adımlarını takip edin. “Kurum Tipi” bölümünde “ Elektrik ” seçeneğini işaretleyin. “Kurum Adı” bölümünde hizmet aldığınız elektrik dağıtım kurumunu seçin.

CK Boğaziçi elektrik faturası nasıl ödenir?

CK Boğaziçi internet sitesindeki online işlem merkezi aracılığıyla kredi kartı bilgilerinizi ve abone numaranızı girerek ödeme yapabilirsiniz. Ck Boğaziçi elektrik müşteri merkezi adreslerine ulaşmak için tıklayınız. 7

Elektrik faturası nasıl ödenecek?

Tüketiciler elektrik faturalarını ödeyebilmek için elektrik tedarikçisinin anlaşmalı olduğu bir bankaya otomatik ödeme talimatı verebilmektedir. Bu sayede her ay faturaları otomatik olarak ödenir. Otomatik ödeme talimatı verirken abone/müşteri/tesisat numaranız dikkate alınarak işlemleriniz gerçekleştirilir.

Elektrik faturası kaç gün gecikirse kesilir 2020?

Fatura bedeli, bildirimi takip eden beş iş günü (dahil) içerisinde ödenmezse tüketicinin elektriği kesilir. Tüketicinin kullanım yeri adresine gönderilen fatura veya bildirim tüketiciye tebliğ edilmiş sayılır.

You might be interested:  Okuyucular soruyor: Elektrik Mühendisi Nerede Staj Yapmalı?

Elektrik faturası kaç fatura ödenmezse kesilir?

Yapılan bu uyarının ardından ikinci faturanın gelmesiyle beraber, ikinci faturada ödenmediği takdirde yetkili kurumlar aboneleri son kez ikaz eder. Yapılan ikazın ardından ikinci faturanın 5 gün içerisinde ödenmemesi halinde abonenin elektriğinin kesileceği belirtilir.

Zorlu Enerji elektrik faturası nasıl ödenir?

Abank- Gişe 1 TL, Akbank – Gişe 1 TL, Denizbank- Gişe 1 TL, QNB Finansbank- Gişe 2 TL, Garanti Bankası – Gişe 4 TL / İnternet Bankacılığı 1 TL / Otomatik Ödeme 0,50 TL / ATM kartlı 1 TL / ATM Kartsız 1,50 TL / Telefon Bankacılığı 1 TL, Ziraat Bankası – Kredi Kartı ile tahsilat %1, ATM kartsız ödeme 1 TL İş Bankası ATM

Kredi kartıyla elektrik faturası nasıl ödenir?

Bu amaçla yapılması gereken işlem, tüketicinin TC kimlik numarası ile elektrik faturası üzerinde bulunan abone numarasının sisteme girilmesi ve borç sorgulama işleminin yapılmasıdır. Daha sonra borcun ödenmesi için kredi kartı bilgilerinin sisteme girişi yapılır ve ödeme işlemi tamamlanır.

Iş bankası tekil kod nedir?

Tekil kod, dağıtım bölgesinde yer alan her bir tüketim noktası için kayıt aşamasında oluşturulan tesisat (abone) numarası ile eş ve benzersiz numaradır. Tekil kod görevli tedarik şirketinin faturasında yer almaktadır. Tekil kod, şirket tarafından her bir tüketici için oluşturan tesisat numarasıdır.

CK Boğaziçi Elektrik Hesap no nasıl öğrenilir?

CK Enerji Boğaziçi Elektrik müşterileri, kendileri için tanımlanan yeni hesap numaralarını çağrı merkezlerinden ya da 7/24 hizmet veren https://oim.ckbogazici.com.tr/odeme/HesapSorgu adresinden öğrenebiliyor.

CK Boğaziçi güvence bedeli nasıl ödenir?

Faturamı nasıl ödeyebilirim? Online işlem merkezimiz, Mobil uygulamamız (iOS – Android), Müşteri İşlem Merkezlerimiz (MİM) ve Müşteri Hizmet Merkezlerimizden (MÜHİM), PTT şubelerinden, anlaşmalı banka şubelerinden yapabilirsiniz.

Ödenmemiş elektrik faturası nereye ödenir?

Bilindiği üzere, elektrik faturaları PTT Şubelerinden, anlaşmalı banka şubeleri ve anlaşmalı ödeme noklarından yapılabiliyor. Peki, geciken elektrik faturası nereye ödenir? Gecikmiş faturalar, tahsilât anlaşması olan tüm bankalar tarafından tahsil edilebiliyor.

You might be interested:  Akvaryum Isıtıcısı Ne Kadar Elektrik Harcar?

Elektrik borcu var mı?

Eğer faturanızı kaybettiyseniz ve SMS ya da eposta ile almıyorsanız elektrik borcunuzu sorgulamak Sözleşme Hesap No gereklidir. Bu numarayı 444 4 372 numaralı Enerjisa çağrı merkezinde borç sorgulamak için kullanabilirsiniz. 7

Enerjisa fatura sorgulama nasıl yapılır?

444 4 372 numaralı Çağrı Merkezimizi arayabilir, daha önceki faturanızın üzerinde bulunan 10 haneli Sözleşme Hesap No ile borç sorgulamanızı yapabilirsiniz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Adblock
detector