Okuyucular soruyor: Elektrik Abonelik Ne Gerekli?

Elektrik abonelik icin ne gerekli?

Elektrik Aboneliği Nasıl Alınır?

  • Nüfus cüzdanı
  • Mülkiyeti belirten belge (kira kontratı, tapu kaydı, lojman tahsis belgesi vb.)
  • Daireye ait tesisat ya da abone numarası
  • DASK poliçesi veya poliçe numarası ile poliçe sahibinin T.C. kimlik numarası
  • IBAN numarası

Kiracının elektrik aboneliği ne kadar?

Bunlardan yola çıkarak kiracı elektrik aboneliği güvence bedelleri, konut abonelikleri için kW başına 29,8TL, ticarethaneler için ise 84,8 TL’dir. Buradan yola çıkarsak, konutlar için en düşük güvence bedeli 149, ticarethaneler için ise en düşük 424 TL’dir.

Elektrik aboneliği için nereye başvurulur?

Elektrik aboneliğinizi başlatmak için size en yakın olan şubeye gidebilirsiniz. Ya da (ckbogazici.com.tr) adresi üzerinden online işlemler ile başvuruda bulunabilirsiniz. Başvurunuzun gerçekleşmesinin ardından ekipler evinize gelerek sizden gerekli evrakları ve imzanızı isteyecek.

E devletten elektrik aboneliği nasıl alınır?

E – DEVLET ELEKTRİK ABONELİĞİ NASIL YAPILIR? E – devlet adresi üzerinden TC Kimlik numaranızı ve şifrenizi girerek açılan sayfaya bulunduğunuz bölgenin elektrik şirketi ismini yazarak Bireysel Abonelik Başvurusu bölümüne ardından ” Yeni Başvuru” kutucuğuna tıklamanız gerekiyor.

Yeni taşındığım evin elektriği nasıl üzerime geçirebilirim?

Elektrik aboneliği için gerekli belgeler

  1. Eviniz için.
  2. Nüfus cüzdanı
  3. Mülkiyet belirten bir belge (tapu, kira sözleşmesi, lojman tahsis belgesi vb.)
  4. Varsa kullanım yerinin abone ya da tesisat numarası (eski bir fatura)
  5. Kiracılar için,
  6. Zorunlu deprem sigortası (DASK) poliçesi.
  7. Banka hesabınıza ait IBAN.
You might be interested:  Soru: Elektrik Yangınları Hangi Sınıfa Girer?

Elektrik aboneliği kaç para 2020?

2020 yılında yapılan zamlar ile birlikte elektrik abonelik ücretleri aşağıdaki gibidir: Mesken için güvence birim bedeli 33 TL /kW, 6 kW için 198 TL, Ticarethane ve Sanayi için güvence birim bedeli 93,7 TL /kW, 9 kW için 843 TL, Tarımsal sulama, aydınlatma ve diğerleri için güvence birim bedeli 44,5 TL /kW.

Sepaş abonelik ücreti nereye yatırılıyor?

Faturamatik Premium Hizmet Noktaları, PTT gişeleri, anlaşmalı bankalar aracılığıyla, internet bankacılığı kullanılarak, Sepaş Cebinde mobil uygulaması üzerinden veya Sepaş Enerji Online İşlemler menüsünden güvence bedeli ödemelerinizi 9 aya varan taksit imkanıyla gerçekleştirebilirsiniz.

Köyde elektrik aboneliği nasıl yapılır?

Köy evine elektrik bağlatmak için öncelikle tapu belgeleriniz, adres bilgileriniz ve kimlik belgeleriniz ile bulunduğunuz il ve ilçeden elektrik işlemleri dairesinden hangi elektrik dağıtım kurumuna aitse, oraya başvuru yaparak işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. E-devlet üzerinden de abonelik oluşturabilirsiniz.

Elektrik aboneliği internetten yapılır mı?

Başvurunuzu dijital kanallar üzerinden yapmak isterseniz; Online İşlem Merkezimiz veya mobil uygulamamızı kullanabilirsiniz. Online İşlem Merkezimiz üzerinden aboneliğinizi hızlıca yapmak için buraya tıklayabilir, mobil uygulamalarımızı (iOS – Android) linklerinden indirebilirsiniz.

Yeni evin elektrik aboneliği ne kadar?

Başvurunun değerlendirilmesinin ardından, kabulu halinde dağıtım bağlantı anlaşması yapılır. bağlantı ücreti ödenir. Sıfır daire elektrik abonelik ücreti 2019 yılı için abonelik ücreti, damga, kesme ve bağlama bedelleri dahil 108,50TL olarak düzenlenmiştir.

Sıfır daire elektrik aboneliği nasıl yapılır?

Mülk sahibi, sıfır daireye elektrik almak için binanın bulunduğu bölgede hizmet veren elektrik dağıtım şirketine şahsen başvurmalıdır. Eğer bir başkası için elektrik dağıtım aboneliği yapılacaksa, o kişinin noter onaylı vekaleti gerekir.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Adblock
detector